God sommer til alle og lidt om efterårssæsonen

Så er der sommerferie på børnemusikfronten.

Det har været en spændende juni måned med flere hyggelige musikarrangementer i dagplejegrupper, og hvor vi den ene gang har haft fotografen Louise med ude, der skulle tage fine billeder af de skønne børn, mens de lavede fagter.

Billederen skal bruges til ti af de børnesange, jeg har lavet, som kommer på Gyldendals nye “Leg og lær” børneportal. Den bliver lanceret her til november, og børneinstitutioner (og andre) kan købe et login og dermed få åbnet for en verden af sange, kreative aktiviteter, børnebøger, tips og tricks til udførelse og så videre. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat.

Så kommer Fokus Folkeoplysning også snart med kataloget for efterårssæsonen. http://fokus-folkeoplysning.dk/

Jeg tilbyder som altid 8 ugers kurser for børn og forældre, de kommer til at foregå tirsdage i Dannebrogsgade kl. 16.00 til 16.45 med start 16. september.

Lørdag den 22. november vil der desuden være et engangsarrangement i FOKUS Dannebrogsgade i Aalborg og søndag vil der være et i Sundhedens Hus i Aalborg Øst, så kryds endeli allerede af i kalenderen, eller spred budskabet.

Og sidst, men ikke mindst, så udbyder jeg igen i denne sæson workshops for voksne, der gerne vil have inspiration til en masse børnesange, og en workshop for jer voksne, der har spillet lidt guitar, men aldrig rigtig er kommet helt i gang med at spille sammen med jeres børn.

Hav en skøn sommer med masser af sol og hygge 🙂

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s