Så er næste otteugers kursus med musikalsk legestue i gang :) og der kommer et til foråret igen

Ligesom første otteugers kursus blev afsluttet var der nok tilmeldte til næste kursus på FOKUS Folkeoplysning i Dannebrogsgade i Aalborg.

Vi er syv børn og otte voksne, og det er rigtig rart at se nye ansigter 🙂 den yngste bliver et år til december og den ældste er tæt på tre år. Forældrene er en anelse ældre!

Det er dog især også rart, at der er tre af de børn med, som fulgte første kursus her i efteråret. Både fordi man kan mærke, hvor trygge de er blevet ved at være der, men også fordi udviklingen går så rivende stærkt i den alder, og jeg føler mig meget priviligeret over at kunne få lov at følge med i en så lang periode.

Det, at se de små gå fra at sidde stille og lure på, hvad det er, der skal ske her, og til, at de springer rundt og griner og laver fagterne og synger med på enkelte sekvenser, er en fornøjelse at følge.

Jeg fandt endda ud af sidste gang, at der er forventninger til, at der skal ske noget bestemt, når jeg siger eller gør nogle bestemte ting. Vi havde været oppe og danse rundt, og så sagde jeg, at vi nu skulle slappe af. Jeg mente, at vi nu skulle sætte os ned igen, men en af de små forventede, at Slappe af sangen så kom nu, og da den ikke gjorde det, ville hun ikke være med mere. 🙂 så jeg skal huske på, at være konsekvent i, hvad jeg siger og mener 🙂

Dejligt, at de har nogle forventninger, og jeg er altid så strålende glad, når vi er har spillet og sunget. Jeg elsker mit arbejde 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s