I dag skal jeg have balloner og fluesmækkere med til musiklegestuen

Da jeg var lille kan jeg huske, at noget af det sjoveste, jeg har leget, var, når vi gymnastik skulle “spille badminton” med fluesmækkere og balloner.

Jeg var ikke så hurtig den gang, så det passede mig utrolig godt, at balloner ikke flyver så hurtigt, og samtidig var det smadderskægt, fordi balloner ikke altid flyver i den retning, man lige regner med. Og det gjaldt jo om, at ballonerne ikke ramte gulvet.

Men jeg tænkte: “hvorfor først starte med det i børnehavealderen?”. Så jeg har lavet en ballonsmækkersang, hvor forældre og børn kan få lov at smække til ballonerne med fluesmækkere, mens jeg synger sangen, og det er et hit!

Desuden for jeg lov til at eje 35 fluesmækkere i mit hjem helt legalt, og det er skønt, når jeg nu er til den slags gadgets 🙂

Jeg har prøvet at lave den i legestuer med 4-5 dagplejere og deres børn, og det vil jeg ikke helt råde folk til. Så mange børn i den alder med fluesmækkere kan godt blive lidt risikabelt. Til gengæld har jeg lavet den med 3-årige og ældre børn, og der er ingen problemer.

Når jeg lige får tid, skal jeg nok lave en video med sangen. Indtil videre må I nøjes med et billede af fluesmækkerne og en ballon 🙂

Fluesmækkere og ballon

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s