Så bedstefar – nu skal vi sidde her og lave fagter til musikken!

Jeg har sød lille pige til musikalsk legestue, et af de kurser, jeg laver på FOKUS, så jeg har igennem længere tid haft fornøjelsen af hendes og hendes søde mor.

Emilie bliver to år til juli, så hun kan ikke snakke endnu, og hendes mor har købt min børnesang med CDen. Jeg spurgte moren, om de havde hørt CDen derhjemme, og om Emilie kunne genkende sangene.

Det kunne hun i hvert fald, og var klar til at sætte sig ned på gulvet i rundkreds, når musikken startede. Hun havde endda lært selv at tænde for CDen, så nogle gange fik forældrene et chok, når musikken pludselig startede.

Her i påsken have de haft bogen og CDen med hen til bedsteforældrene. Bedstefaren sad i sin stol,  da musikken startede. Så gik Emilie hen til ham og tog hans finger med sin hånd, og bedstefaren kunne ikke helt forstå, hvad han skulle. Men han skulle da rejse sig op, så de sammen kunne sætte sig ned på gulvet og lave fagterne til sangen, og det gjorde de så 😀

Det er dejligt at høre, at børnene også kan bruge sangene, når de ikke har det visuelle med, som vi jo har til legestuerne, og en rigtig god stimulation af den sproglige udvikling at skulle lytte sig frem til, hvad man skal gøre, i stedet for at kunne kopiere det visuelt.

Jeg ved ikke, om så små børn kan lave fagterne og lytte sig frem til, hvad de skal gøre, når de ikke har siddet sammen med mig (eller andre) først og lavet fagterne, det kunne faktisk være rigtig spændende at høre.

Så hvis nogle af jer, der læser indlægget, har købt sangbogen og har helt små børn, må I rigtig gerne kommentere herinde. 🙂

Lige til sidst til jer, der ikke har hørt om sangbogen endnu: Her er lige linket til teaseren:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s