En sød og hyggelig oplevelse i en børnehave i Aalborg

Så sluttede ferien, og i mandags havde jeg sæsonens første børnemusik-arrangement. Det var et 50 års jubilæum i en børnehave. Vi skulle være uden for, hvis vejret artede sig, og det må man sige, det gjorde.Jumbo Idas bedste ven

Da jeg kom ud på legepladsen så jeg som det første en pige, jeg synes jeg kunne genkende, og spurgte om hun ikke hed Ida. Og det gjorde hun.

Hende har jeg nemlig spillet musik med i legestue, da hun gik i dagpleje, og jeg synes lige, at hun er stoppet i dagplejen og startet i børnehaven.

Men hold op, hvor bliver de hurtigt store, når de kommer i børnehave, for hun er faktisk lige startet. Men pludselig var hun et barn, der snakkede løs, og da hendes mor kom, råbte hun: “Det er Musik-karina!” og hun var så glad 🙂

Det var også lidt sjovt at hilse på Idas mor, for jeg ser jo ellers ikke forældrene, når jeg er ude ved dagplejerne.

Der var en anden voksen, der kaldte mig Karina. Så vendte Ida sig om og sagde: “Det hedder hun ikke, hun hedder Musik-karina”. (Det har Ida nemlig lært, fordi hendes dagplejemor hed Carina, så vi kunne skelne :))

Det var SÅ hyggeligt at spille og alle børnene, især Ida var med, og på et tidspunkt tager jeg Jumbo op ad kufferten. Jeg fortæller børnene, at Jumbo kan en masse ting, og at han er min bedste ven, og så råber Ida (som kender Jumbo fra dagplejen):

“Han er også MIN bedste ven!”

Det var slet ikke til at stå for ❤

Så NU er vi igang med børnemusiksæsonen! Jeg håber, vi ses 🙂

Mange hilsner Karina

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s