En dramatisk adskillelse – med lykkelig genforening :)

På denne fugtiggrå mandag eftermiddag var jeg draget i Karolinelund i Aalborg med min søde fotograf Peter for at få taget et godt billede til bagsiden af min næste sangbog.

Jeg havde selvfølgelig taget Bamse og Jumbo med, så de også kunne foreviges 🙂

Karolinelund er god, fordi der er så meget fint grafittikunst, og andre sjove ting, så vi fandt nogle gode steder. Det første sted fik jeg taget billeder af mig selv og guitaren og nogle stykke med Jumbo og Bamse, de andre steder var det kun af mig og guitaren.

Og så sagde vi farvel,  og jeg cyklede hjem.

MEN!!!! På vejen kunne jeg pludselig mærke, at der var noget galt, og til min store gru gik det op for mig, at jeg bare helt havde efterladt Bamse og Jumbo på det første sted, vi tog billeder!

HOLD DA OP! Jeg fik vendt min cykel hurtigt og drønede tilbage til Karolinelund, mens alverdens katastrofetanker drønede igennem mit hoved. Tænk, hvis de ikke var der mere – tænk, hvis nogen havde været forbi og samlet dem op, fordi de tænkte, at det var synd, at de lå der? Hvad skulle jeg så gøre? De to søde tøjdyr er jo uerstattelige, de ville være umulige at skaffe igen.

Men heldigvis endte alt godt 🙂 Bamse og Jumbo lå lige præcis dér, hvor jeg havde lagt dem, og de lå bare pænt og ventede på mig. Nu er vi alle tre hjemme i varmen igen 🙂

bamse og Kumbo Karolinelund.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s