Så blev forårssæsonen afsluttet – vi ses til september

Det er altid lidt særligt, når de 8 kursusgange i FOKUS Folkeoplysning er gået, og jeg skal sige farvel til mange af børnene.

Heldigvis har ikke mindre end 7 børn forhåndstilmeldt sig til efteråret. Så der er jo nærmest garant i for, at holdet bliver oprettet, da der bare minimum skal være 5 børn tilmeldte. Jeg glæder mig allerede.

De ældre søskende, der har gået hos mig tidligere, fik lov at komme med i dag. Det er lidt sjovt at se, hvor meget de kan nu, og hvor hurtigt de er ude med at svare på fx, hvilken farve noget er. De var jo bare nogle små pus for et øjeblik siden 😀

Vi havde også kazoosene fremme i dag, og sikken en lyd, der er i dem nu, i forhold til første gang. de fik dem præsenteret!

Disse 8 kursusgange har været spredt ud over længere tid end normalt, da jeg selv har skulle på kursus nogle tirsdage, og så har der været påskeferie. Og det er sjovt, for jeg synes, jeg har kunne mærke, at flere af børnene har udviklet sig endnu mere hver især, end de plejer at gøre.

Det kan jo selvfølgelig også være, at disse børn er helt usædvanlige, eller at mine undervisningsevner har udviklet sig helt vildt på det sidste. Det kan vi kun gisne om 😉

Og endnu en gang fik jeg ikke taget nogle billeder af disse skønne børn i gang med at musiklege, men nu får I lige et billede af et barn, der spiller kazoo – fra min sangbog nummer to, som er lige på trapperne.

Hav en god sommer 🙂

7. Vi er goe når vi spiller kazoo

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s