Om

Karina og Jumbo

Karina og Jumbo
Foto: Marie Maul

Musiker og forfatter, pædagog, bibliotekar, underviser og studievejleder.

Jeg er uddannet pædagog fra Hjørring Seminarium og musiker.
Jeg har arbejdet med 0-6 åriges udvikling gennem musik, siden jeg blev færdiguddannet i 2002 og har bl.a. været projektkoordinator i forbindelse med Spil Dansk Dag i 2005 og 2006 for alle børnehaverne i Hjørring i samarbejde med Hjørring Musikskole og Hjørring Bibliotek.

Jeg flyttede til Aalborg i 2008, og siden 2009 har jeg spillet over 100 arrangementer som legestuemusiker i forskellige legestuer for dagplejere samt ved børnearrangementer på bibliotekerne og kulturhuse i Aalborg og omegn.

Samtidig har jeg læst en bachelor og kandidat i Informationsvidenskab og kulturformidling på Københavns Universitet, hvor jeg dimitterede i 2013.

I 2015 udgav jeg børnesangbogen “Sig hej til Jumbo – musikalsk legestue for de 0-3 årige”, du kan se en fireminutters gennemgang af sangbogen her, og den kan købes fra Forlaget Ravnerock. Jeg er i gang med min næste børnesangbog, der indeholder 15 nye sange. De kan bruges til at udskifte sangene i den musikalske legestue i sangbog 1, når de voksne tænger til noget variation :). Jeg forventer den kommer i 2017.

Endvidere er jeg underviser hos FOKUS Folkeoplysning, hvor jeg laver musikalske legestuer for forældre og børn både som endagsarrangementer og som kurser, hvor forældrene lærer nye sange, og hvordan man arbejde med dem, så det fanger de smås opmærksomhed.

I mit arbejde bruger jeg både kendte og mere ukendte børnesange, der alle stiller krav til børnene om at deltage aktivt. Endvidere har jeg skrevet en del sange selv, der ligeledes har det pædagogiske sigte, at få børnene til at deltage aktivt med fagter, krop og sprog. I kan se nogle af teksterne

Oftest ses jeg i aktion med en kuffert fuld af spændende ting og tøjdyr, der passer til sangene og støtter barnet i dets udvikling gennem visualisering.

Du kan følge mig på Facebook på Musik for børn i Aalborg – Karina for Børn:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s